ca

Vendita Phon
Il miglior sito dove acquistare phon per capelli.

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Vendita Phon


Vendita Phon : Per a la venda allà són molts assecador de cabell professional per a perruqueries, que són semblants en comú l\'ús que es pot trobar a les cases de la gent, però que en realitat à tenen diferents característiques que fan especial i adequat per a ús professional. Per descomptat, l\'assecador de cabell professional també es pot adquirir per a ús domèstic, ja que avui a la venda hi ha diferents models amb un bon equilibri entre qualitat i preu à. Entre les característiques que ha de tenir un cabell secs adequats estilistes i perruquers, trobem el següent: potència i eficiència: un respectable assecador de cabell professional ha de tenir pi ù Watts en comparació amb assecador no professionals. Ens ò è a causa del fet que assecador de cabell professional ha de ser capaç de fer un pentinat precisa pi ù pi ù baixes temperatures. A més, una perruqueria ha de tenir un assecador que és adequat assecar el cabell llarg possiblement massa ràpid. Nivells de temperatura diferents: un assecador de cabell professional ha de ser capaç de calor ràpidament per evitar residus, però també ha de permetre la perruqueria pujar i baixar la temperatura segons les circumstàncies. De fet, com bé es pot imaginar, ò è no utilitza la calor excessiva pèl fi o el cabell trencadís per tractaments com colorants, i llavors un assecador de cabell professional hauria de ser capaç de permetre el luxe d\'anar a través de tres o quatre temperatura diferents nivells i, sobretot, mantenir constants; Tecnologia utilitzada: venda de recents de ù de pi assecador pot prendre avantatge de dos tipus de tecnologies: la ceràmica o ió. L\'assecador de ion es caracteritzen pel fet que emeten ions negatius que descomposen gotetes d\'aigua presents en els cabells en parts petites ù é no sempre Pinsà pi desaparèixer per complet. Al mateix temps emeten una explosió d\'aire com assecadors tradicionals, tan literalment talla el temps de secat. La ceràmica assecador de cabell, en canvi, són similars als convencionals, només que la temperatura è manté uniforme i mai supera certs nivells; Accessoris: Finalment, que una perruqueria està tractant amb molts tipus de pèl diferent, è important que phon que adquireix tinguin diferents accessoris que també pot ser utilitzat per separat. Un exemple d\'è tots donada per l\'orador, que s\'assequi el seu pi ù fràgil cabells sense danyar-los.

Encyclopaedic hair website

Vendita Phon capelli Vendita Phon acconciature Vendita Phon estetica Vendita Phon moda-capelli Vendita Phon salute Vendita Phon parrucchieri

Vendita Phon - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Vendita Phon, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Vendita Phon, vendita prodotti per capelli, vendita prodotti per parrucchieri, vendita articoli per parrucchieri, vendita phon, vendita asciugacapelli, vendita piastre per capelli, vendita forbici per taglio capelli, vendita cure riscrescita capelli, vendita cure anticaduta capelli, vendita kerastase.
Vendita Phon, vendita protoplasmina, vendita parrucche, vendita olio d'argan, vendita moroccanoil, vendita parlux phon, vendita spazzole per capelli, vendita pettini di legno, vendita abbigliamento per parrucchieri, vendita tinture per capelli, vendita shampoo speciali capelli.
Vendita Phon, vendita arredamento parrucchieri, vendita corsi parrucchieri, affari, miglior prezzo, outlet prodotti capelli, made in italy

Gossip & News

24 Jun 19

mercato indiano

L'India è la quarantesima destinazione dell'export cosmetico italiano
per un valore di quasi 18 milioni di euro.
Ad essere degno di nota è il TREND DI CRESCITA
di queste esportazioni: nel 2018 è infatti cresciuto
di circa 23 punti percentuali.
Nella sola area asiatica, l'India si colloca in settima posizione tra
i Paesi di destinazione dei cosmetici provenienti dall'Italia.

Le categorie di cosmetici maggiormente esportate,
in termini di valore, sono:
- la profumeria alcolica6,6 milioni di euro );
- i prodotti per viso e corpo3,7 milioni di euro );
- il make-up3,1 milioni di euro ).

Le previsioni per il 2019 segnalano un'interessante crescita 
per i prodotti per la cura dei capelli, in particolare
coloranti ( +11,2% ) e gel-cere ( 10,8% ).

24 Jun 19

Viktoriia Vradii

 

Collection: L’Eclat
Ph: Tatiana Kizeeva
Make-up: Evgeniya Spiktorenko

hair-collections

21 Jun 19

 VITALFARCO

VITALFARCO srl, azienda di Corsico (Milano),
specializzata nella produzione di prodotti per capelli
sia di linee proprie che per conto terzi,
è in copertina su BEAUTY BAZAR FASHION,
lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza!

VITALFARCO srl annuncia l'apertura della nuova sede
che ospiterà, oltre ad uffici e sale riunioni dedicate 
all'accoglienza di clienti e fornitori, un'Accademia.
A settembre, in occasione del Cinquantenario dell'Azienda,
verrà inaugurata la V_Academy dedicata alla formazione
degli acconciatori, con locali destinati alle prove tecniche,
ai seminari, ai meeting e agli eventi.

Sfoglia la rivista !

VITALFARCO S.r.l
Via Canova, 8/10/12 – CORSICO (MI), Italia
Tel. 02.36526956

21 Jun 19

Stipe Filipovic

 

Collection: Pasjaca
Ph: Matea Pejic
Make-up: Ana Zovko
Stylist: Gordana Zucic

hair-collections

20 Jun 19

Lesley Fuller, Malakey Fajloun, Vicky Leihn, Monica Broadley, Leena Pun, Ainsley Winnell

 

This stunning bridal collection captures the elegance and beauty of a modern day bride with exquisite lace designs. The soft yet striking palette of white, grey and red highlights the excitement and wonder of a bride’s wedding day.

Collection: Romance
Ph: Jason Lau
Make-up: Elisa Fonseca
Styling: Luxe Robes

hair-collectionsEnter in Vendita Phon