ms

Vendita Phon
Il miglior sito dove acquistare phon per capelli.

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Vendita Phon


Vendita Phon : Untuk jualan tiada pengering rambut profesional banyak bagi Penata rambut, yang menyerupai orang-orang sama gunakan yang boleh dijumpai di rumah-rumah rakyat, tetapi yang benar-benar à mempunyai ciri-ciri berbeza yang menjadikan mereka istimewa dan sesuai untuk kegunaan profesional. Sudah tentu, pengering rambut profesional ini juga boleh dibeli untuk kegunaan rumah, kerana hari ini dijual ada model yang berbeza dengan keseimbangan yang baik antara kualiti dan harga à. Antara ciri-ciri yang mesti mempunyai rambut kering stylists sesuai dan pendandan rambut, kita dapati perkara-perkara berikut: kuasa dan kecekapan: dihormati profesional pengering rambut mesti pi ù Watts berbanding pengering rambut bukan profesional. Kami ò è disebabkan oleh hakikat bahawa pengering rambut profesional seharusnya dapat membuat satu penilaian model rambut tepat pi ù pi ù suhu yang rendah. Di samping itu, pendandan rambut mesti mempunyai pengering yang sesuai untuk Cucian rambut panjang mungkin terlalu cepat. Tahap suhu berbeza: pengering rambut profesional mesti berupaya untuk haba dengan cepat untuk mengelakkan pembaziran, tetapi juga mesti membenarkan Penata rambut untuk meningkatkan dan menurunkan suhu mengikut keadaan. Malah, kerana anda juga boleh bayangkan, ò è tidak menggunakan haba yang melampau pada rambut halus atau rambut rapuh disebabkan oleh rawatan seperti pewarna, dan kemudian dengan pengering rambut profesional harus mampu mampu untuk pergi melalui tiga atau tahap empat suhu yang berbeza dan, terutamanya, untuk memastikan mereka berterusan; Teknologi yang digunakan: pengering rambut pi ù hari jualan boleh mengambil kesempatan daripada dua jenis teknologi: seramik atau ion. Pengering rambut ion dicirikan oleh fakta bahawa mengeluarkan ion-ion negatif yang memecahkan titisan air hadir dalam rambut ke bahagian-bahagian kecil ù é tidak selalu pi finch hilang sama sekali. Pada masa yang sama mengeluarkan letupan udara sebagai pengering pakaian tradisional, jadi secara literal luka masa pengeringan. Pengering rambut seramik sebaliknya, adalah sama seperti yang biasa, hanya è suhu dikekalkan seragam dan Jangan sekali-kali melebihi tahap tertentu; Aksesori: Akhir sekali, berdasarkan hujah pesawat pendandan rambut berurusan dengan banyak jenis rambut yang berbeza, è penting itu telefon yang membeli mempunyai aksesori yang berbeza yang juga boleh digunakan secara berasingan. Satu contoh è semua yang diberikan oleh penceramah jemputan, yang pi ù rapuh rambut anda kering tanpa merosakkan mereka.

Encyclopaedic hair website

Vendita Phon capelli Vendita Phon acconciature Vendita Phon estetica Vendita Phon moda-capelli Vendita Phon salute Vendita Phon parrucchieri

Vendita Phon - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Vendita Phon, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Vendita Phon, vendita prodotti per capelli, vendita prodotti per parrucchieri, vendita articoli per parrucchieri, vendita phon, vendita asciugacapelli, vendita piastre per capelli, vendita forbici per taglio capelli, vendita cure riscrescita capelli, vendita cure anticaduta capelli, vendita kerastase.
Vendita Phon, vendita protoplasmina, vendita parrucche, vendita olio d'argan, vendita moroccanoil, vendita parlux phon, vendita spazzole per capelli, vendita pettini di legno, vendita abbigliamento per parrucchieri, vendita tinture per capelli, vendita shampoo speciali capelli.
Vendita Phon, vendita arredamento parrucchieri, vendita corsi parrucchieri, affari, miglior prezzo, outlet prodotti capelli, made in italy

Gossip & News

24 Jun 19

mercato indiano

L'India è la quarantesima destinazione dell'export cosmetico italiano
per un valore di quasi 18 milioni di euro.
Ad essere degno di nota è il TREND DI CRESCITA
di queste esportazioni: nel 2018 è infatti cresciuto
di circa 23 punti percentuali.
Nella sola area asiatica, l'India si colloca in settima posizione tra
i Paesi di destinazione dei cosmetici provenienti dall'Italia.

Le categorie di cosmetici maggiormente esportate,
in termini di valore, sono:
- la profumeria alcolica6,6 milioni di euro );
- i prodotti per viso e corpo3,7 milioni di euro );
- il make-up3,1 milioni di euro ).

Le previsioni per il 2019 segnalano un'interessante crescita 
per i prodotti per la cura dei capelli, in particolare
coloranti ( +11,2% ) e gel-cere ( 10,8% ).

24 Jun 19

Viktoriia Vradii

 

Collection: L’Eclat
Ph: Tatiana Kizeeva
Make-up: Evgeniya Spiktorenko

hair-collections

21 Jun 19

 VITALFARCO

VITALFARCO srl, azienda di Corsico (Milano),
specializzata nella produzione di prodotti per capelli
sia di linee proprie che per conto terzi,
è in copertina su BEAUTY BAZAR FASHION,
lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza!

VITALFARCO srl annuncia l'apertura della nuova sede
che ospiterà, oltre ad uffici e sale riunioni dedicate 
all'accoglienza di clienti e fornitori, un'Accademia.
A settembre, in occasione del Cinquantenario dell'Azienda,
verrà inaugurata la V_Academy dedicata alla formazione
degli acconciatori, con locali destinati alle prove tecniche,
ai seminari, ai meeting e agli eventi.

Sfoglia la rivista !

VITALFARCO S.r.l
Via Canova, 8/10/12 – CORSICO (MI), Italia
Tel. 02.36526956

21 Jun 19

Stipe Filipovic

 

Collection: Pasjaca
Ph: Matea Pejic
Make-up: Ana Zovko
Stylist: Gordana Zucic

hair-collections

20 Jun 19

Lesley Fuller, Malakey Fajloun, Vicky Leihn, Monica Broadley, Leena Pun, Ainsley Winnell

 

This stunning bridal collection captures the elegance and beauty of a modern day bride with exquisite lace designs. The soft yet striking palette of white, grey and red highlights the excitement and wonder of a bride’s wedding day.

Collection: Romance
Ph: Jason Lau
Make-up: Elisa Fonseca
Styling: Luxe Robes

hair-collectionsEnter in Vendita Phon