venditaphon.com
El millor lloc per comprar assecador de cabells.


Venditaphon.com : A la venda hi ha molts assecadors professionals, que aparentment s'assemblen als d'ús comú que es poden trobar a les llars, però que en realitat tenen diferents característiques que els fan especials i adequats, ús professional. Per descomptat, els assecadors de cabells professionals també es poden comprar per a ús a la llar, ja que hi ha diversos models a la venda d'avui amb una molt bona relació qualitat-preu. Entre les característiques que ha de tenir un assecador de cabells adequat per estilistes i perruqueries, trobem el següent: potència i efectivitat: un assecador de cabells professional que respecta ha de tenir més watts que els assecadors no professionals. Això es deu al fet que els assecadors de cabells professionals han de ser capaços de fer una flexió més precisa, fins i tot a temperatures més baixes. A més, una perruqueria ha de ser capaç de tenir un assecador de cabells que és adequat per assecar els cabells fins i tot molt llargs en poc temps. Diferents nivells de temperatura: un assecador de cabells professional ha de ser capaç d'escalfar ràpidament per evitar els residus, però també ha de permetre que la perruqueria augmenti i baixi la temperatura segons les circumstàncies. De fet, com es pot endevinar, no és bo utilitzar temperatures massa altes en el cabell Fi o esfilagarsat a causa de tractaments com colorants, i per tant un assecador de cabells professional ha de ser capaç de permetre que almenys passar a través de tres o quatre nivells diferents de temperatura i, sobretot, mantenir-los constants; Tecnologia emprada: els últims assecadors de venda poden aprofitar dos tipus diferents de tecnologies: ION o Ceramic. Els assecadors de cabells ION es caracteritzen pel fet d'emetre ions negatius que divideixen les gotes d'aigua presents en el cabell en parts més petites i petites fins que desapareguin per complet. Al mateix temps emeten un raig d'aire com els assecadors tradicionals, de manera que, literalment, reduir el temps d'assecat. D'altra banda, els assecadors de ceràmica són similars als tradicionals, només que la temperatura es manté uniforme i mai excedeix certs nivells; Accessoris: Finalment, de nou a causa del fet que una perruqueria s'ocupa de molts tipus diferents de cabells, és important que els assecadors de cabells que compra estan equipats amb diferents accessoris que permeten un ús diferenciat. Un exemple d'això és el difusor, que li permet assecar fins i tot els cabells més esfilagarsats sense arruïnar-lo.

Gossip & News
17 Jan 20

Charme & Beauty azienda leader di prodotti professionali per parrucchieri, in linea con il suo programma di formazione, propone un nuovo appuntamento con focus sulla COLORIMETRIA previsto per Lunedì 20 GENNAIO 2020 dalle 9.30 alle 18.00.

Il corso sarà condotto dal tecnico GIORGIO ALFIERI by Alfieri Artistic Group e sarà occasione di crescita ed aggiornamento per i parrucchieri, i quali si cimenteranno in tecniche diverse.

Per informazioni e prenotazioni:
FUSCO
Via Ferrante Imparato, 198 - San Giovanni a Teduccio - NAPOLI - Interno CM2

Telefono 081 5591850

17 Jan 20

From this year, COSME TOKYO will take place within COSME Week Tokyo.

10th COSME Week TOKYO will be held in January 20 (Monday) – 22 (Wednesday), 2020. At the 2020 edition, it will be the largest and most diversified in the show’s history welcoming 900 exhibitors from 35 countries including many national pavilions and 30,000 visitors.

What is COSME Week Tokyo? It's 10th COSME Week TOKYO gathers finished cosmetics products, ingredients, packaging, private label cosmetics and beauty & health foods, etc. The show consists of 3 specialised exhibitions (COSME Tokyo Osaka - COSMETECH Tokyo Osaka - INNER BEAUTY TOKYO) and the each exhibition will have synergetic effect as the show will get attention from whole beauty industry.

17 Jan 20
Ivan Rodriguez international hairstylist

Inspired by rebellion, the adolescent in search of her own identity, the one who seeks and dares to experiment in her search. The extra light blonde hair, a natural reflection, accompanies the collection.

Ph: Jell Loya
Make-Up: Thessa Peralta
Styling: Melissa Weeb

hair-collections

17 Jan 20
Kristijan Petek

Find put the latest hair collection, called “Living Hairv”, made by “Kristijan Petek” international hairstylist from UK.

Make up: Marko Žagar for KSFH
Photo: Dejan Nikolič for KSFH

hair-collections

17 Jan 20
Stevo salon & Academy team

Obsession is the latest Stevo hair team collection inspired by geometric precisionhaircuts and monochrome shades of hair, with individual sections colored in contrasting tones.The haircut is based on thin sections and precise cuts. The front hair is straight cut and short, medium length or long. The length of the hair is symmetrical or asymmetrical, the shapes are of different lengths.

Ph: Nenad Cakic
Make-up: Empera Atrizz
Stylis: Stevo

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Venditaphon.com, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Venditaphon.com, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Venditaphon.com, Venda de productes per al cabell, venda de productes de perruqueria, venda d'articles de perruqueria, la venda d'assecadors de cabells, la venda de planxes de cabell, la venda de tisores de tall de cabell, la venda de cura del pèl de la regeneració, la venda d'atenció a prova de tardor cabell, vendes de Kerastase, Venditaphon.com, venda de prooplasmines, perruques de venda, la venda d'oli d'argan, la venda de marrocanoil, venda de phonlux PARLUX, la venda de pinzells, la venda de pinten de fusta, la venda de roba per als perruquers, la venda de tint per al cabell, Venditaphon.com, venda de xampús de cabells especials, venda de mobles de perruqueria, venda de cursos de perruqueria, de negocis, millor preu, Outlet productes per a cabells

X

privacy
["08:17:43","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Venditaphon.com' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - e-commerce - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/E-COMMERCE\/ca.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/E-COMMERCE\/ca.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/venditaphon.com\/ca.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - e-commerce - impostata da: record da DB"]