venditaphon.com
Cel mai bun site pentru a cumpara uscator de par.


Venditaphon.com : De vanzare exista multe uscătoare de păr profesionale, care se pare că seamănă cu cele de uz comun, care pot fi găsite în casele oamenilor, dar care au de fapt caracteristici diferite care le fac speciale și adecvate, utilizarea profesională. Desigur, uscătoare de păr profesionale pot fi, de asemenea, achiziționate pentru uz casnic, deoarece există mai multe modele de vânzare astăzi, cu o valoare foarte bună pentru bani. Printre caracteristicile care trebuie să aibă un uscător de păr potrivit pentru stilisti si saloane de coafura, vom găsi următoarele: putere și eficacitate: un uscător de păr profesionist care respectă trebuie să aibă mai mult Watts decât uscătoare de păr non-profesionale. Acest lucru se datorează faptului că uscătoarele profesionale de păr trebuie să poată face o îndoire mai precisă chiar și la temperaturi mai scăzute. În plus, un coafor trebuie să fie capabil de a avea un uscator de par, care este potrivit pentru a usca parul chiar foarte lung într-un timp scurt. Diferite nivele de temperatură: un uscător de păr profesionist trebuie să fie capabil să se încălzească rapid pentru a evita deșeurile, dar trebuie, de asemenea, să permită coafeza să crească și să scadă temperatura în funcție de circumstanțe. De fapt, după puteți ghici, nu este bine să utilizați temperaturi prea mari pe parul fin sau uzat din cauza unor tratamente, ar fi colorați, și, prin urmare, un uscator de par profesionist ar trebui să poată permite cel puțin să treacă prin trei sau patru nivele diferite de temperatura și, mai presus de toate, pentru a le menține constante; Tehnologie utilizată: cele mai recente uscătoare de păr de vânzare pot profita de două tipuri diferite de tehnologii: Ion sau ceramică. Uscătoare de păr ion sunt caracterizate prin faptul de a emite ioni negativi care împart picăturile de apă prezente în păr în părți mai mici și mai mici până când dispar cu totul. În același timp, emit un jet de aer ca uscătoare de păr tradiționale, astfel încât acestea literalmente înjumătăți timpul de uscare. Uscătoare de păr ceramice, pe de altă parte, sunt similare cu cele tradiționale, numai că temperatura este păstrată uniformă și nu depășește anumite niveluri; Accesorii: în cele din urmă, din nou, datorită faptului că un coafor se ocupă cu multe tipuri diferite de păr, este important ca uscătoare de păr el cumpără sunt echipate cu diferite accesorii care permit utilizarea diferențiată. Un exemplu de acest lucru este difuzorul, care vă permite să se usuce chiar parul cel mai uzat, fără a strica.

Gossip & News
17 Jan 20

Charme & Beauty azienda leader di prodotti professionali per parrucchieri, in linea con il suo programma di formazione, propone un nuovo appuntamento con focus sulla COLORIMETRIA previsto per Lunedì 20 GENNAIO 2020 dalle 9.30 alle 18.00.

Il corso sarà condotto dal tecnico GIORGIO ALFIERI by Alfieri Artistic Group e sarà occasione di crescita ed aggiornamento per i parrucchieri, i quali si cimenteranno in tecniche diverse.

Per informazioni e prenotazioni:
FUSCO
Via Ferrante Imparato, 198 - San Giovanni a Teduccio - NAPOLI - Interno CM2

Telefono 081 5591850

17 Jan 20

From this year, COSME TOKYO will take place within COSME Week Tokyo.

10th COSME Week TOKYO will be held in January 20 (Monday) – 22 (Wednesday), 2020. At the 2020 edition, it will be the largest and most diversified in the show’s history welcoming 900 exhibitors from 35 countries including many national pavilions and 30,000 visitors.

What is COSME Week Tokyo? It's 10th COSME Week TOKYO gathers finished cosmetics products, ingredients, packaging, private label cosmetics and beauty & health foods, etc. The show consists of 3 specialised exhibitions (COSME Tokyo Osaka - COSMETECH Tokyo Osaka - INNER BEAUTY TOKYO) and the each exhibition will have synergetic effect as the show will get attention from whole beauty industry.

17 Jan 20
Ivan Rodriguez international hairstylist

Inspired by rebellion, the adolescent in search of her own identity, the one who seeks and dares to experiment in her search. The extra light blonde hair, a natural reflection, accompanies the collection.

Ph: Jell Loya
Make-Up: Thessa Peralta
Styling: Melissa Weeb

hair-collections

17 Jan 20
Kristijan Petek

Find put the latest hair collection, called “Living Hairv”, made by “Kristijan Petek” international hairstylist from UK.

Make up: Marko Žagar for KSFH
Photo: Dejan Nikolič for KSFH

hair-collections

17 Jan 20
Stevo salon & Academy team

Obsession is the latest Stevo hair team collection inspired by geometric precisionhaircuts and monochrome shades of hair, with individual sections colored in contrasting tones.The haircut is based on thin sections and precise cuts. The front hair is straight cut and short, medium length or long. The length of the hair is symmetrical or asymmetrical, the shapes are of different lengths.

Ph: Nenad Cakic
Make-up: Empera Atrizz
Stylis: Stevo

hair-collections

Encyclopedic hair website

Lexicon pentru frizeri

Venditaphon.com, frizerii, păr, sănătate, saloane de frumusete, păr de moda fotografii, coafuri, estetica, vanzare, chelie de îngrijire, Venditaphon.com, căderea părului, colorare, sunstrokes, coloranți, meches, Shatush, deja-vu, Venditaphon.com, Vanzarea de produse de par, vanzarea de produse de coafura, vanzarea de articole de coafura, vanzarea uscătoare de par, vanzarea de îndreptători de păr, de vânzare foarfece de tuns, de vânzare de îngrijire a părului regenerarea, de vânzare de îngrijire a cădea păr, vânzări Kerastase, Venditaphon.com, protoplasmină de vânzare, de vânzare peruci, vanzarea de ulei de argan, de vânzare Moroccanoil, vanzarea Parlux phonlux, vanzarea perii de par, de vânzare piepteni de lemn, de vânzare de îmbrăcăminte pentru saloane de coafura, de vânzare de colorare a părului, Venditaphon.com, vânzarea de șampoane speciale de păr, vânzarea de mobilier de coafură, vânzarea de cursuri de coafură, de afaceri, cel mai bun preț, produse de păr de ieșire

X

privacy
["06:59:28","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Venditaphon.com' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - e-commerce - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/E-COMMERCE\/ro.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/E-COMMERCE\/ro.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/venditaphon.com\/ro.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - e-commerce - impostata da: record da DB"]