venditaphon.com
Najboljša stran za nakup sušilnik za lase.


Venditaphon.com : Za prodajo obstaja veliko profesionalnih sušilniki za lase, ki očitno spominjajo na tiste skupne uporabe, ki jih lahko najdemo v domovih ljudi, ki pa imajo dejansko različne značilnosti, ki bi jih posebno in primerno, profesionalno uporabo. Seveda, profesionalni sušilniki za lase je mogoče kupiti tudi za domačo uporabo, saj obstaja več modelov na prodaj danes z zelo dobro vrednost za denar. Med funkcijami, ki morajo imeti sušilec za lase primerna za stilisti in frizerji, najdemo naslednje: moč in učinkovitost: profesionalni sušilnik za lase, ki spoštuje mora imeti več Watts kot neprofesionalne sušilec za lase. To je posledica dejstva, da morajo profesionalni sušilniki za lase, da bi lahko bolj natančen upogibanje tudi pri nižjih temperaturah. Poleg tega mora biti frizerski salon sposoben imeti sušilnik za lase, ki je primeren za suho celo zelo dolge lase v kratkem času. Različne temperaturne nivoje: profesionalni sušilnik za lase mora biti zmožen hitro segreti, da se prepreči odpadek, vendar mora tudi frizerju omogočiti, da poveča in zniža temperaturo glede na okoliščine. V bistvu, kot lahko uganiti, ni dobro, da uporabite temperature previsoka na fine ali dišeče dlake zaradi zdravljenja, kot so barvila, in zato poklicni sušilnik za lase, bi morala biti sposobna dovoliti vsaj, da gredo skozi tri ali štiri različne ravni temperature in predvsem, da se ohrani konstantna; Uporabljena tehnologija: najnovejša sušilniki za lase v prodaji lahko izkoristijo dve različni vrsti tehnologij: Ion ali keramika. Ion sušilniki za lase je značilna dejstvo oddajajo negativnih ionov, ki delijo vodne kapljice prisotne v lase v manjših in manjših delov, dokler ne izginejo v celoti. Hkrati oddajajo Jet zraka, kot so tradicionalni sušilniki za lase, tako da dobesedno prepoloviti čas sušenja. Keramični sušilniki za lase, na drugi strani, so podobni tradicionalnim, samo, da je temperatura ostane enotna in nikoli ne presega določene ravni; Dodatki: končno, spet zaradi dejstva, da frizerski salon se ukvarja z veliko različnih vrst las, je pomembno, da sušilniki za lase je kupil so opremljeni z različnimi dodatki, ki omogočajo diferencirano uporabo. Primer tega je difuzor, ki vam omogoča, da se posuši tudi najbolj dišeče lase, ne da bi ga uničil.

Gossip & News
17 Jan 20

Charme & Beauty azienda leader di prodotti professionali per parrucchieri, in linea con il suo programma di formazione, propone un nuovo appuntamento con focus sulla COLORIMETRIA previsto per Lunedì 20 GENNAIO 2020 dalle 9.30 alle 18.00.

Il corso sarà condotto dal tecnico GIORGIO ALFIERI by Alfieri Artistic Group e sarà occasione di crescita ed aggiornamento per i parrucchieri, i quali si cimenteranno in tecniche diverse.

Per informazioni e prenotazioni:
FUSCO
Via Ferrante Imparato, 198 - San Giovanni a Teduccio - NAPOLI - Interno CM2

Telefono 081 5591850

17 Jan 20

From this year, COSME TOKYO will take place within COSME Week Tokyo.

10th COSME Week TOKYO will be held in January 20 (Monday) – 22 (Wednesday), 2020. At the 2020 edition, it will be the largest and most diversified in the show’s history welcoming 900 exhibitors from 35 countries including many national pavilions and 30,000 visitors.

What is COSME Week Tokyo? It's 10th COSME Week TOKYO gathers finished cosmetics products, ingredients, packaging, private label cosmetics and beauty & health foods, etc. The show consists of 3 specialised exhibitions (COSME Tokyo Osaka - COSMETECH Tokyo Osaka - INNER BEAUTY TOKYO) and the each exhibition will have synergetic effect as the show will get attention from whole beauty industry.

17 Jan 20
Ivan Rodriguez international hairstylist

Inspired by rebellion, the adolescent in search of her own identity, the one who seeks and dares to experiment in her search. The extra light blonde hair, a natural reflection, accompanies the collection.

Ph: Jell Loya
Make-Up: Thessa Peralta
Styling: Melissa Weeb

hair-collections

17 Jan 20
Kristijan Petek

Find put the latest hair collection, called “Living Hairv”, made by “Kristijan Petek” international hairstylist from UK.

Make up: Marko Žagar for KSFH
Photo: Dejan Nikolič for KSFH

hair-collections

17 Jan 20
Stevo salon & Academy team

Obsession is the latest Stevo hair team collection inspired by geometric precisionhaircuts and monochrome shades of hair, with individual sections colored in contrasting tones.The haircut is based on thin sections and precise cuts. The front hair is straight cut and short, medium length or long. The length of the hair is symmetrical or asymmetrical, the shapes are of different lengths.

Ph: Nenad Cakic
Make-up: Empera Atrizz
Stylis: Stevo

hair-collections

Encyclopedic hair website


Frizerji skrbijo za zdravje las v lepotnih in estetskih salonih, s slogi pričeske za fotografije mode-las in prodajo izdelkov za nego las.

Sorodne teme

Leksikon za frizerje

Venditaphon.com, frizerji, lasje, zdravje, kozmetični saloni, lasje modne fotografije, pričeske, estetika, prodaja, Ćelavost, Venditaphon.com, padec las, barvanje, sunstrokes, balayages, meches, shatush, deja-vu, Venditaphon.com, Prodaja izdelkov za lase, prodaja Frizerstvo izdelkov, prodaja Frizerstvo predmetov, prodaja sušilniki za lase, prodaja las straighteners, prodaja striženje škarje, prodaja las dlak nego, prodaja padec-Proof Care Hair, KERASTASE prodaja, Venditaphon.com, prodaja protoplasmine, prodaja lasulje, prodaja arganovim oljem, prodaja moroccanoil, prodaja phonlux Parlux, prodaja hairščetke, prodaja lesene glavniki, prodaja oblačila za frizerji, prodaja barvanje las, Venditaphon.com, prodaja posebne šamponi za lase, prodaja frizersko pohištvo, prodaja frizerski tečaji, poslovni, najboljša cena, izdelki iz vtičnice za lase

X

privacy
["07:21:53","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Venditaphon.com' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - e-commerce - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/E-COMMERCE\/sl.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/E-COMMERCE\/sl.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/venditaphon.com\/sl.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - e-commerce - impostata da: record da DB"]